Agar a Arca

Ve čtvrtek 16. 10. 2014 odešel do svého nového domova Agar. Bude žít u sympatického mladého manželského páru, který se mu bude naplno a s láskou věnovat. A dle zpráv se Agarek v novém domově pěkně zabydlel a zvykl si. Jeho nejoblíbenější místo na ležení je sedačka. Jsem nesmírně šťasná za takovéto milé a hodné pánečky pro moje štěňátka, protože vím, že jim nebude nic chybět.

Po Agarkovi odcestovala do svého nového domova Arca. Ta bude žít v Bratislavě se svoji novou paničkou a dostala i nové jméno Ashley. Naše milá Arco, neboli Ashley, přejeme Ti krásný psí život a doufám, že se budeme vídat na výstavách. Její nová majitelka nám prozradila, že chce s Ashley absolvovat výstavy. Za to jsme samozřejmě rádi a těší nás to.

Ostatním štěňátkům, která odešla do nových domovů, jedná se o Athosa, Ayschu a Agara nechali jejich majitelé jména, která jsme jim vybrali my (každé štěněcí jméno bylo velmi pečlivě vybráno a podílela se na tom celá naše rodina).                Za to jsme všem majitelům moc vděční a děkujeme jim. Nesmírně nás to těší a vážíme si toho.

Také chválím všechny majitele za pravidelné zprávy o štěňátkách a za jejich fotky z nových domovů.